1. Home
  2. Voor wie
  3. Opdrachtgevers

Weltevreden Adviseurs, gevestigd in Bilthoven, heeft sinds haar oprichting een indrukwekkende klantenkring opgebouwd in het omgevingsrecht. Deze diverse groep opdrachtgevers weerspiegelt de brede expertise en het uitgebreide dienstenpakket dat Weltevreden biedt. De opdrachtgevers van Weltevreden Adviseurs omvatten onder andere projectontwikkelaars, advocatenkantoren, notarissen, makelaars, bouw (advies) en overheden.

Voor projectontwikkelaars is Weltevreden een waardevolle partner in het navigeren door complexe regelgeving en het verkrijgen van de benodigde vergunningen. De expertise van Weltevreden draagt bij aan een soepele uitvoering van diverse projecten, van woningbouw tot commerciële ontwikkelingen.

Advocatenkantoren en notarissen vertrouwen op de gedegen juridische kennis van Weltevreden bij het adviseren over kwesties in planologie en omgevingsrecht. De nauwkeurigheid en diepgang van hun analyses dragen bij aan een solide juridische basis voor diverse vastgoedtransacties.

Bouwbedrijven profiteren van de praktische benadering van Weltevreden bij het omgaan met bouwvoorschriften en vergunningsprocessen. Dit draagt bij aan een efficiënte uitvoering van bouwprojecten, met aandacht voor zowel juridische als operationele aspecten.

Voor gemeenten en provincies is Weltevreden een waardevolle adviseur bij het ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van ruimtelijke ordening en omgevingsrecht. De samenwerking met Weltevreden draagt bij aan een gebalanceerde benadering van publieke belangen en particuliere ontwikkelingen.

De diversiteit van de opdrachtgevers van Weltevreden Adviseurs weerspiegelt niet alleen de veelzijdigheid van het omgevingsrecht, maar ook het vertrouwen dat sinds de oprichting is opgebouwd. Door voortdurende toewijding aan kwaliteit en innovatie blijft Weltevreden een toonaangevende partner voor iedereen die betrokken is bij vastgoed- en ruimtelijke ontwikkelingen.

Bent u benieuwd of uw plan vergunningsplichtig is?

Hiervoor hebben we het Kader Ruimtelijke Regelgeving: in één oogopslag ziet u wat de regelgeving en mogelijkheden zijn!