1. Home
 2. Vacature: Junior adviseur ruimtelijke ontwikkeling- planoloog

Werken bij Weltevreden B.V. – Vacatures

Adviseurs in het omgevingsrecht zijn opzoek naar:

 

 

 

Junior adviseur ruimtelijke ontwikkeling- planoloog

Ben jij analytisch ingesteld en wil jij altijd het naadje van de kous weten? Heb je interesse in ruimtelijke ordening en ontwikkeling en de bestuurlijke en politieke besluitvorming hierover? Dan zoeken wij jou!

Weltevreden B.V. uit Bilthoven is op zoek naar een starter die zich wil ontwikkelen tot expert op het gebied van omgevingsrecht. In deze functie kom je te werken bij een adviesbureau dat initiatiefnemers ondersteunt bij ruimtelijke procedures zoals verzorgen van bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen, draagvlak- en planverkenningen en ondersteunende onderzoeken met betrekking tot het omgevings- en bestuursrecht.

Als junior adviseur zoek jij uit hoe het zit met het bestemmingsplan, andere regelgeving en verzorg je de onderbouwing en inpassing binnen dat beleid, voor de projecten van Weltevreden.

Je werkt samen met senior adviseurs aan projecten en duikt in de bestemmingsplannen, visies, beleidskaders, wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening. Je graaft net zo lang tot je een aanknopingspunt vindt en op basis van de gevonden feiten schrijf jij de stukken waar het bevoegd gezag de stempel ‘vergund’ op kan drukken. Kortom: een uitdagende baan voor iemand met een passie voor de dynamiek van het omgevingsrecht en bestuurlijke vraagstukken!

Wie zoeken wij?

Je durft jezelf te onderscheiden met je kennis, hebt Interesse in het raakvlak van initiatieven en ruimtelijke ontwikkelmogelijkheden. Je bent analytisch en je houdt van puzzelen, uitzoeken en kan je bevindingen gestructureerd verwoorden en weergeven.

Wat vragen wij?

 • Je zit in de laatste fase van je masteropleiding sociale geografie, planologie of stedenbouw of hebt deze recent afgerond (<2 jaar);
 • Of een andere opleiding met raakvlakken met het omgevingsrecht, zoals bestuursrecht.
 • Kennis van GIS-systemen is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en (bij voorkeur) Engelse taal in woord en geschrift;
 • Beschikbaar vanaf juli of augustus 2023 voor 24-32 uur per week.

 Wat krijg je in deze functie?

 • Salaris tussen de € 2.300 – € 2.800 bruto per maand op basis van 40 uur;
 • Een contract van 12 maanden, met zicht op een vast dienstverband;
 • Laptop van de zaak, mobiel van de zaak, werkplek op ons kantoor in Bilthoven;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden;
 • In overleg zijn flexibele werkdagen en -tijden mogelijk;
 • Zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Een informele, op samenwerking gerichte bedrijfscultuur.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken en/of wil je meer weten? Neem dan met ons op via onderstaande contactgegevens!

Voor nadere informatie over de functie kan je contact opnemen met Vincent Bothof, per mail op v.bothof@weltevredenbv.nl of per telefoon op 030 2003 211.

We hebben voor deze vacature op dit moment geen concrete sluitingstermijn, maar wanneer wij onze passende kandidaat hebben gevonden kan het zijn dat de vacature daarna ook gesloten wordt.

Procedure

Je reageert op deze vacature door je cv en motivatiebrief bij te sluiten in een mail aan Vincent Bothof. Ook mag je andere manieren dan een motivatiebrief gebruiken om jouw motivatie voor de functie over te brengen.

De sollicitatiegesprekken worden gepland. Dit zal bestaan uit meerdere rondes: een eerste (digitaal) gesprek, een tweede gesprek, waarbij mogelijk een assessment wordt ingezet en, indien er een match is gevonden: een arbeidsvoorwaardengeprek.

Het maken van een casus en/of assessment, het opvragen en contacteren van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.