1. Nieuws
  2. Advies splitsingsvergunning en coördinatie

Advies splitsingsvergunning en coördinatie

6 juni 2019

Voor het realiseren van een vastgoedfinanciering heeft Weltevreden opdrachtgever Mogelijk geadviseerd. Dit betrof advies met betrekking tot het lokale beleid in de gemeente Zaanstad omtrent splitsingsvergunningen en -systematiek. Ten behoeve van de splitsing is ook nog archiefonderzoek bij de gemeente Zaanstad verricht.

Naar aanleiding hiervan heeft Weltevreden de werkzaamheden om te komen tot de splitsingstekening en -akte gecoördineerd voor Mogelijk. De splitsingstekening is in samenwerking met GeoSplitsing gerealiseerd. De splitsingsakte is opgesteld door Westdam Notarissen.

Mogelijk vastgoedfinancieringen financiert ondernemers met een investeringsvraagstuk in vastgoed.

Ander nieuws