1. Nieuws
  2. Weltevreden B.V. als nieuwe Bedrijfsvriend van Utrechts Landschap

Voor Weltevreden B.V. is het maatschappelijk aspect van het ondernemen een belangrijk onderdeel. Dit uit zich onder andere in onze relatie met de zorgorganisatie ’s Heeren Loo en ons mvo-beleid.

Een aanvulling op het maatschappelijk aspect van ondernemen hebben we gevonden in het ondersteunen van Stichting Het Utrechts Landschap als Bedrijfsvriend. Door het ondersteunen van Utrechts Landschap kunnen we hen toegang bieden tot ons netwerk en de expertise van onze medewerkers en hen extra kapitaal bieden voor het verwerven, ontwikkelen en onderhouden van al de natuur en landgoederen in de Provincie Utrecht.

In de directe omgeving van het kantoor van Weltevreden in Bilthoven bevinden zich onder andere de gebieden en landgoederen Hooge Kampse Plas, Beukenburg, De Leyen, Het Ridderoordsebos, landgoed Beerschoten, Houdringe, Panbos, landgoed Sandwijck en de Biltse Duinen, die allen beheerd worden door Utrechts Landschap. Elk op zichzelf al unieke plekken, met eigen kwaliteiten, die het verdienen om beschermd en goed beheerd te worden, zodat wij, maar ook anderen, er van kunnen blijven genieten.

We bedanken de organisatie van Utrechts Landschap en Florian Hupkes in het bijzonder voor de warme ontvangst van ons bedrijf binnen de vriendenkring van Utrechts Landschap.

Ander nieuws