1. Nieuws
  2. Herzien bestemmingsplan Landgoed Pijnenburg

Vlak voor de feestdagen kwam de gemeenteraad van Baarn bijeen om te besluiten over de wijziging van het bestemmingsplan voor de ontwikkeling van horeca. Het is hiermee mogelijk om buiten de dorpskern van Lage Vuursche een theehuis te plaatsen. Dit was de specifieke inzet van onze klant.

De Baarnse gemeenteraad besloot dat het onderzoek van de adviseurs van Weltevreden de ingediende zienswijzen onderbouwd weerlegde. Hierdoor was er geen reden meer om deze ontwikkeling niet door te laten gaan. Er is nog wel een mogelijkheid dat de indieners van de zienswijzen de weg naar de kantonrechter of Raad van State kiezen, maar wij zijn vol vertrouwen dat deze wijziging van het bestemmingsplan deze proef zal doorstaan. Ook zijn we blij dat we onze klant kunnen feliciteren met de goede uitkomst van de procedure.

Ander nieuws