1. Nieuws
  2. Weltevreden steunt met JCI en Youké stichting Sinterklaas Bestaat

Ieder jaar verzamelt Stichting Sinterklaas Bestaat duizenden cadeaus in een grote loods in Amsterdam. Als alle cadeaus er zijn, pakken vrijwilligers deze in. Ze houden daarbij rekening met de samenstelling van de gezinnen waarvoor de cadeaus bedoeld zijn.

Sinds de oprichting in 2005 heeft Sinterklaas Bestaat – van Groningen tot Maastricht – voor tienduizenden kinderen een fantastisch sinterklaasfeest verzorgd met prachtige cadeaus. Het succes van Stichting Sinterklaas Bestaat is ieder jaar te danken aan de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de gulle gaven van bedrijven, organisaties en particulieren die ons initiatief met veel enthousiasme ondersteunen. In 2017 heeft Sinterklaas Bestaat het sinterklaasfeest in Hilversum in het Gooi.

In samenwerking met stichting Youke zet JCI het Gooi zich dit jaar in om voor 40 pleeggezinnen met kinderen tot 10 jaar, die het niet zelf kunnen veroorloven, toch een sinterklaasavond mogelijk te maken. Om te beginnen is dit natuurlijk voor de kinderen. Maar u kunt zich voorstellen dat dit juist ook de pleegouders/verzorgers van deze kinderen een enorm plezier doet. Dit jaar kan ook hun kind het sinterklaasfeest vieren.

Samen met JCI Het Gooi en een lokale supermarkt is een statiegeldactie bedacht, wat tot het doelbedrag wordt aangevuld door Weltevreden B.V.

Ander nieuws