1. Nieuws
  2. Westerpark Hotel Amsterdam

Weltevreden realiseert in samenwerking met Hoogendoorn B.V. de engineering voor de sanitaire installaties voor het Westerpark Hotel in Amsterdam.

Het voormalige werkplaatsengebouw, kantoorgebouw en ingenieurswoning van de Westergasfabriek te Amsterdam wordt herontwikkeld tot het door Conscious Hotels te exploiteren Westerpark Hotel. Het hotel omvat circa 3.500 m² bvo voor hotelfunctie met 89 longstay hotelkamers en circa 300 m² voor de lobby en het restaurant.

Het toekomstige hotel, dat naar verwachting eind 2017 open zal gaan, zal duurzaam worden in energiegebruik en materialen en ook alles wat geserveerd wordt in het hotel en restaurant zal biologisch zijn. Even belangrijk voor dit project is de duurzame relatie met het park, het personeel en de buurt.
Foto: arch - 27 July 2010 - publiek domein

Ander nieuws